Kerap Minum Air Ber Ice

Hi... Sy Dah 35w, sy nk tny betul ke xboleh minum air ice mase pregnant? Lagi2 dah hujung2 ni... Sy sehari x kne air ice cm x puas.. my mil ckp nanti effect kat bby, pastu ade la makcik2 ckp nanti bby ade kerak kat kepale, nanti bby cepat sakit macam2 lah... Ade sape2 tau x pasal ni... Sebab sy mg xboleh xde ice... Boleh bad mood

15 Balas

Ad gak btul sis.. Sy msa pregnant br n slalu mnm ais siap knyah LG.. Last3 dpt bby bsar 4.3kg 9.10 br n.. Alngkah trkjutnye

4y ago

Bby besar??? Perhhhh... Tp mg cm xboleh stop... Sehari paling sikit 2 cawan air ice.. Xtau cm ne nk. Buat