Sentuh perut utk rasa baby

Sy dah 15 minggu and haritu sentuh perut utk rase baby n rase mcm2 biji2. Risau sakitkan baby atau placenta. Sy sentuh dekat dengan pusat so tak tau la sbb nurse kat kk yg suruh rase mcm tu. Ni jadi risau pulak. Ni first pregnancy btw.

3 Balas

fundus tinggi rahim tu . ok jr sentuh . nnti dah besar sikit dh blh main tolak² kacau baby tidur n main . tp menahan lah sikit kalau baby bls tendang kuat²🤣

ok je wak..hehehe sy suke jgk main ble tekan siket die bg tendangan terus

mcm mne tu nak buat?13 weeks dah boleh ke belum?