nak tanya

Ibuu2x di luar sana .. pernah takk rase dekat perut seolah2x macam degupan jantungg .. bile saya sentuh perut boleh rasa degupan tu .. saye nak tanye .. ape bende tu ye ??

10 Balas

Baby sedu tu sis... saya pun selalu rasa.. bila tnya doc, normal ke baby selalu sedu? doc kata sgt normal malah baik utk baby sbb sedu tu slah stu tanda paru2 dia berfugsi dgn baik dan nk ke arah matang. InsyaAllah baby sihat2 je tu. 🥰

Itu nadi kita... Kat badan kita ni banyak nadi...

Pernah tp itu bkn dgupan jntung baby.. tu nadi

Tu nadi kita sis. Jantung baby kita xleh rasa.

kalau dup dup dup tu baby sendu . hihi

Saya pun pernah rasa.. Mcm baby sendu

Pernah. Tpi baby maybe dia hiccup😅

Mungkin baby sedu tu sis

Baby sedu lah tu. Hehe

Baby hiccup kot 😂