Mengadung lagi

Sy cuma nk tnye pendapat kawan2 dlm nie,,ank sy yg no2 10bulan ,semalam sy cek naik dua line🥰🥰sy x kisah mengadung lg,suami pom suka bila sy cakap mengadung suami ucap alhamdullilah byk kli.. keluarga pom ok jh😊😊yg jd masalah skarang sy xkuat nk dgar Nurse kat klinik dk perli2 n mengumpat sal sy kalau sy g buat buku pink nanti,,Nurse pat sy mulut boleh tahan jugak 😔😔😔rezeki sy terima jew,,lg pom ank no 2 tuh,,2thun sy tggu baru dapat,,mintak2 Baby ke 3 nie girl dua2 tuh boy 🥰🥰maaf kalau ayat sy terabur

1 Balas

Peduli apa org ckp, tak smua dpt merasai saat2 manis ni. Yang pnting kita happy 🥰