Haii Mummy2 Semua..

Sy cuma nak Tanya..sejak seminggu dua ni Kenapa ye dekat ari2 kite asyik berdenyut2 (Seolah2 baby sedu) boleh ke baby sedu mase dlm kandungan? smpy terasa bile di pegang bahagian yg sy Mark.. Skang sy tga preggy 36w5day..ade kah ini normal..

Haii Mummy2 Semua..
18 Balas

anak first sy kuat sedu dlm perut...klau dia sedu mmg rase...smpai nurse pon rase dye sedu time nurse pgg perut..n nurse siap ckp seronok awk dpt rase bby sedu nnty bby dh klua pon msty kuat sedu...last2 klua mmg suke sedu🤭..klaw bby sedu adek sy ke sesape pgg perut drg pon tkejut sbb kuat

normal sis,sbenarnya dri awal lagi dia ade sedu tuh, sbb dia tgh praktis bernafas, tertelan air ketuban cmtulah.. mgkin sis xprasan yg sbelum2 ni dia sedu..hehe..

hri tue prnh tngok vid someone baby dya tngah hicup kt dlm perut...kebetulan plak dr tngh scan...katanya normal ja baby hicup...

Normal sis. Sebelum kepala pusing ke bawah dia dah sedu dlm kandungan. Kepala dah pusing bwh rasa bergegar dkt ari2 😂

Normal tu sis sya pun slalu rsa baby mcm sedu skrng sya 32week 5day kerap rsa baby mcm tu 🤭🤭

baby sedu tuuu mcm mne feel dia.. mcm bdenyut2 ke non stop gitu? first pregnancy, 33w3d

Normal. Baby sedu dlm kandungan untuk practise bernafas bila dilahirkan nanti 😊

sye rse sejak 20 minggu...degub2 perlahan tpi masa yg lama

ya normal,Sya skrg 35 mggu,memang kita akan rasa bby sedu,🥰🥰

okey tu.. hehe normal. slagi ada goyang2 tu yg kita mahukan..