Baby kerap sedu

Baby kerap sedu dalam perut, tanda apa ye? Sy pregnant 37w dahh, smalam 2 kali baby sy sedu ye dlm perut hehe, husb suh tnye kenapa baby kerap sedu, hrini pun die sedu lgi, smlm perut sy kerap mengeras plus sakit tpi sy urut ii bgi lmbut, sy tkut tu false contraction je, kenapa ye mommies?#seriusnanya #firstmom #ingintahu

4 Balas

sedu ke dia kick ke dia alih tgn kaki sikit ke? if ada rasa contractions rekod berapa lama rasa contraction tu, gap antara contractions berapa lama. nanti blh tahu false ke betul2.. blh try ubah posisi badan @ buat apa2 kalau hilang sakit maksudnya false, if contractions betul buat apaaaa pun tetap la sakit

sama la sy skrg 31week kadang sy tak tertido mlm sbb degupan seakan2 jantung bby bunyi kuat sgt sampai boleh rasa gegaran dkt luar perut, xtahu pulak tu org panggil baby sedu😅

dlu msa ank 2nd bby sllu sedu dlm perut.. kerap plk tu.. kita boleh rasa ye.. tp doc kata itu normal je.. xde mslh..

mcm mana awk tau bby dlm perut sedu????

3mo ago

dia rasa mcm denyutan jantung kita