Kemaluan sakit selepas csar

Sy csar kali ke3. Tapi kali ni sangat sakit di bahagian kemaluan sebelah kiri.. bila sakit tu dtg, sy tak dpt tahan seolah² kemaluan dihiris pisau.. now, kebas je kemaluan kiri sy. Kesan drp tu, menyebabkan sy tak boleh kangkang, jalan perlu perlahan dan semua pergerakan perlu berjaga².. ada sesiapa yg pernah mengalami masalah yg sama seperti sy. Boleh kongsi tak cara atasi...kalau ada doktor di sini, tlg beri pencerahan punca berlaku hal ni. Tq

4 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini .better puan bgtw pd doc pakar..supaya dia blh chck jika ada mslh pape pd pembedahan sebelum ini..mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya..aamiin

better refer clinic or tanya nurse. saya pun czer plus btl jgak. Lagi sakit tapi saya tahan je. sebab sakit czer nie berbeza2 puan.

pergi rujuk dgn doktor..

better cek doktor