Sakit kemaluan

Saye sekarang 36W5D, sy rase sekarang kemaluan sgt sakit. Normal ke ni? Perlu ke saye jumpe doctor @ ape perlu sy buat. Sbb nak jalan sakit,baring lebih sakit,kalau baring nak mengiring kiri@kanan juga sakit. #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu #firstmom

2 Balas

mungkin awak sakit pelvis kot itu normal saya pun tengah alami sakit tu cuma saya setiap kali duduk rehat baring nak tido tetiba kemaluan saya rasa sakit berdenyut macam panas terbakar semacam tak hilang² sampai lah tertido sendiri

Bkn ke normal sakit bhgian pelvis tu…sbb sy alami situasi sama dgn sis..bila bring n dduk lama, nk bgun tu sakit..dh berjalan 3-4tapak bru okay…mlm klau baring nk ubah posisi tu pon sakit..

4w ago

rasanya normal. sbb baby dah dekat bahagian tu.