Sakit bahagian kemaluan

Maaf mommies sume .. sy nak tny .. sy baru 10w 6d sakit di bhgn kemaluan sebelah kiri sahaja belah kanan x sakit .. ada sape2 pernah lalui ? Lps tu perut belah bawah belah kiri yg sakit tp skjp2 je ... ade sape2 leh bantu? #mommybuntu

3 Balas

sama macam saya strt dr 16w smpai skrg dh 20w rasa sakit dkt bhgian kemaluan..tambah2 bila bnyk berjalan & akat kaki..belah kanan xsakit pon belah kiri je yg jd mcmtu

macam sama jee 😅 tapi i sakit dibahagian pinggang kiri & bila nak kencing sakit sangat . pg tadi baru lepas minum air gula . tiba2 sakit 9week3day

sy pon cmtu jgk ...rasa cam dikepit2...tp sy xbuat apa2 lelame hilang sndri