Pregnant ataupun tidak

Sy buat ujian hcg pada waktu tngh hari n result positive adkah betul sy pregnant

8 Balas

insya Allah kalau kita mmg pregnant hormon hcg tu akan ada dalam badan. tak semestinya check upt pada waktu bagun tidur shaja. cumanya kalau nak kepastian boleh buat upt lepas bgun dr tidur. masa ni hormon hcg tgh tgi.. 😊

nak test tak kisah pgi ka mlm ka tgh hri ka.. klau naik double tu kiraa pregnant nak kepastian lagi g klinik yunk

ye btul.. sy test upt ptg sebelum solat maghrib positive and esoknya pun sma mmg btul preggy😉

kalau dh positive. mmg pregnant la tu. Sy test upt 3 hri lewat wktu ptg. masa 6w bukak buku

tahniah sis..kalau dh pregnant,pagi petang siang mlm ttp double line🥰

3y ago

terima kasih

tahniah sis

tahniah👏🏻

tahniah