Result beta HCG

Hai ada sesiapa pandai baca result ni tak. Sy first time buat 😅 Result sy 81.0, maksudnya sy pregnant 3-4 weeks ke? Malam nii baru nak consult dgn doc

Result beta HCG
9 Balas

Maaf nak tanya kiranya kalau beta hcg 10 masih pregnant ke? Kalau tak pregnant beta hcg patutnya berapa ya?

8mo ago

masih preg.. kalau tak preg bawah 5.0

kita sama sis...cek upt double line..jumpa Dr, Dr suggest buat hcg..dpt result 983.5...

hi sis so far macam mana? memang positif pregnant ke dengan result ni?

tinggi jgk tu. at least bhcg bacaan 25. sy dulu bacaan 399. sy buat ivf

7mo ago

Sy msh berdebar2 menunggu hari nk buat blood test pd Isnin depan (9/10)- br lps buat Embryo Transfer pd Jumaat lps (29/9). Semoga diberikan kemudahan olehNYA. Allahumma Ameen. #ivf2023

Biasa kalau bacaan macamni dr akan suruh repeat lagi after 48 jam.

maaf nk tnya, ujian ini diambil atas sbb apa ye?? scan xnmpk kantung ke?

9mo ago

tak scan lg masa ni sbb baru 3-4week . tak nmpk lg kalau scan. utk double confirm pregnant bila upt test tu samar2.

brape RM sis kena byr untuk bHcg ni ye?

9mo ago

dkt klinik sy pergi ni RM72. tp doc suruh dtg balik utk second test, so kne bayar skali lg nanti kot

ya anggaran 4w tu

Kak kenapa check darah?

9mo ago

Sbb upt double line samar2, doc suruh check darah nk confirmkan