Positive or negative?

Gambar first tu sy cuba dua kali test..atas first test bawah tu second test.. tapii waktu result second test kluar mcm ada garis kedua garis halus.. positive ke tak? Sbb tngh confius.. tapi period dah 44hari lambat

Positive or negative?
2 Balas

syg pun MCM tu..beli dekat Watson..punya lah teruja cek guna yg warna pink tu ada garis 2 tapi T samar MCM awak punya..pagi tu Sya cek guna strip yg atas tu wrna hijau tak de garis 2..1 je..risau pulak..period lambat 2 minggu dh

3y ago

kan..buat konfius + risau taktau positive ke tak..

Keadaan awak macam mana sekarang? Jumpa doktar dah ke?

3y ago

takde jumpa doktor.. 24/12 start period..but still konfius jugak la knp ada garis halus