Scan

Assalamualaikum. Hi. Saya baru check upt pagi tadi dapat result positive tapi kabur. Perlu ke sy pergi buat scan? And klinik mana yang ada ujian darah utk pregnant tu area kl/sentul?

Scan
10 Balas

Alhamdulillah, tahniah dear .. Pregnant tu .. Sy mula-mula dlu pun mcm tu, samar-samar je, nak confirm sy pergi klinik checkup lagi sekali .. Alhamdulillah dah dalam 5w+ rupanya .. 🌹 Apa pun, sis pergi klinik cakap je nak buat pregnant test utk confirmkan, jaga diri baik-baik iya 😊 Semoga sihat selalu ..

Positif tu. Tahniah. Alhamdulillah. Cuma Puan tunggu lagi seminggu, Dan dalam masa sama keep on testing UPT tu. Kalau Makin gelap line tu InshaAllah dah Makin tinggi hormone pregnant. Puan bolehlah buat check up atau buka buku pink.

4y ago

Oh mcm tu ye. Terima kasih 🥰

wahhh tahniah, better tunggu esok cek makin pekat tak.. kalau scan awal2 ni sebenarnya tak elok.. mcm sy tunggu dlm seminggu lg bru scan..

4y ago

call je yang ☺️

Sama mcm sana,asik nmpk samar je..xpuas hati, sy beli clearblue,confirm dah pregnant.baru 5 minggu.😅

4y ago

Ohh okay2 faham. Tq ye 🥰

Better pergi scan bila upt dh terang dua2 line. Kalai samar2 macam ni awal lagi. Scan belum nampak apa2

4y ago

Oh yeke. Okay terima kasih 🥰

sy pnh pegi scan, mse tu upt kabur mcm ni, tp mmg tk nmpk ape, better tunggu lgi 2-3mnggu,

Tahniah sis..jgn scan dulu tkt blm nmpk apa2..tggu 2 mggu lagi kalau nk scan.

4y ago

Tq sis. Baiklah 🥰

Wah.. Tahniahhh... Positive tu

Tahniah 💗

4y ago

sama²..

Tahniah sis