pregnant atau tidak

Sy bru test kt HCG tp knape klua 1 line.?? Sdgkn hari tu sy check dklinik sah positive mmm.. Msalah ap ni blh bntu sy ??

pregnant atau tidak
18 Balas

Kadang ii kak bnda tu tk boleh diharap sngat. Sebab dia ada yang ok diguna dan ada juga yang tk rosak. Lebih baik akak check kat hospital saja untuk memastikan tu positif. Sbb pernah mcam tu.

Dah check d klnik line terang. Sepatutnya line makin terang. Klu line x muncul blh jadi chemical pregancy @ upt rosak

Cuba try upt yg jenama watsons atau guardian tu. Yg tu bagus sangat. Mase nak beli upt tu kene check expired date.

Brp minggu dh ? Normal 10w keatas hcg dh menurun...semakin meningkat kandungan,semakin berkurang hcg

upt expired @ chemical prgncy.. its ok dear. try seminggu lg ye. elakan stress

Upt tu dh rosak sis.. Sepatutnya 1 line tu kena terang bukan samar mcm tu

Sye nmpk 2 line. Tp line dkt T tu pudar sgt2. Nt test lagi selang 2 hari

Negatif.. die pudar mcm mne pon mesti akn nmpk ckit.. sekali pndg.

Boleh try lg bape hari. Mgkin hormon blom byk utk naik line tu

Kalau hcg makin kurang.. probably chemical pregnancy..