test upt waktu awal pagi

assalamualikum semua, nk tnya 4 hr lepas sy ada g kk doktr sah kan sy pregnant 5w++ , alahan mmg tiada kecuali sakit belakang,pinggul,cram dan cepat letih n mengantuk. pagi ni sy sj gatal nak test upt guna strip tp naik 1 line je🥹🥹 kenapa ya mcm tu? atau hcg sy kurang waktu pagi dan lebih tinggi lepas itu? plss plss bantu saya🥹🥹🥹#ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing #uptnegatif

test upt waktu awal pagi
2 Balas

Dh test balik ke.. mcm mna skrng?

11mo ago

aha tu la pasl sebb ms doktr test upt pun naik 2 line terang, sy test kat umah samar2 je🥹 ok awk nnt sy test lagi guna dip n tell pula❤️

try upt lain

11mo ago

ok awak 🥹🥹