Scan X Nampak Baby

Sy bru prgnant.. Cek positif semua.. Bila scan x nmpk bby.. Normal ke ye.. Anggaran prgnant dlm 6week..klink pertama nmpk kabur2.. Pastu hilang... Klink ke2 terus x nmpk die ckp.. Risau sgt..

16 Balas

Saya masa 7w pergi scan nampak kantung je sis tu pun first scan nampak bila scan lagi sekali terus taknampak doktor suruh repeat lagi 2minggu , sis boleh repeat scan lagi 2 minggu masa usia kandungan dah 9w / 10w inshallah baby dah nampak macam berudu 😂

Sis scan kt abdomen ke melalui bwh? Transvaginal ultrasound senang nampak sbb sy pon baru, klinik prtama tak nampak, klinik sakit puan die scan sy dr bwh.. Baru nmpak tp blum ada hb.. Doakan ye 😍

Baru lagi . Tapi saya 6w scan ikot bawah nmpk dah heartbeat .. ada org 10w bru nmpk .. positive je .. lain org xsama

Sma cm sya ari tu, klau ikut kn period da 7 weeks.. Tpi scan tk nmpak lgi.. Awl lgi tu..

Saya pun 6 week still nampak kantung je.. Dokter kata lagi sebulan baru scan balik

Normal sis.. sy pon cmtu dlu.. scan mgu ke12 bru nmpak bby dgn denyutan jantung

Normal la tu.. Maybe baby kecik..saya 8 minggu masuk 9 pon blom nmpk

Mungkin bru lg sis. Sis bykkn mnum air putih. Nnti 2mggu lg p cek plak.

Masih awal lg sis.. Sya scan 12w bru nampak janin n heartbet sbr ya..

Doktor cakap 8weeks ke atas baru scan. Awal2 memang tak nampak ape