Ingin tahu

sy prgnant 6 week scan bru nmpk kantung normal ke ? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

8 Balas

Normal , biasa baby akan nampak 7 weeks ke atas . Saya pun haritu macamtu , masa tu 4minggu doc suruh repeat scan masa 7minggu Alhamdulillah baby dah nampak dengan jelas and dah ade heartbeat .

sy 8 weeks dah tapi ikut tarikh scan KK baru 6weeks nampak heartbeat sekali. Cuma size janin still ikut 6weeks. so mungkin awak 6weeks tapi mesin scan tarikh kurang dari tu

1y ago

betul , sbb doktor ckp mgkn dlm 4weeks mcm tu ..

Betul, normal kalau nampak kantung sahaja. 8 week ke atas baru boleh nampak

Normal. Sy 8minggu xnmpk. 11minggu baru nampak. Anak2 lain 5 minggu dh nmpk

1y ago

ok thank you sis , sbb scan doctor cuma ckp nampk 2 kantung sahaja .. rsau jgk ..

normal..sy pun 6weeka scan baru nmpk kantung ja

Normal sis 😁

normal