2 Balas

Subhanallah.. Anda seorang yang hebat..sebab tu Allah SWT uji.. 1st pendapat yang saya mampu berikan.. tidak ada pendengar yang lebih baik selain DIA..mengadu pada Allah.. perbanyakkan solat² sunat..mengadu,menangis sungguh² dan mohon petunjuk yang terbaik..Allah mendengar doa² orang yang teraniaya.. 2-Bila hati dah tenang dan kuat.. berbincang dengan suami..tanya apa yang suami & anda harapkan dalam perkahwinan..Apakah Redha Allah atau kemungkaran yang dicari ? kemudian carilah kata sepakat dalam memilih jalan terbaik.. Semoga Allah angkat darjat kita sebagai isteri.. Semoga Allah SWT berikan kekuatan dan jalan yang terbaik untuk anda.. in Sha Allah.. Aamiin ya Mujib 🫂

it's ok jika suami masih menidakkan apa yang dia lakukan.. seperti saya katakan Allah maha mengetahui,maha mendengar dan maha membalas..teruskan berdoa minta pada Allah..doa isteri yang dianiayai ni sekejap je biasanya Allah balas..cash lagi..Yakinlah pada Allah seyakin²nya.. pesan saya jangan pernah putus asa dengan rahmat-Nya. La tahzan innallaha ma'ana..

TapFluencer

Bertenang puan. Deep breathing. Buat biasa dulu, tenangkan diri, buat baik pada diri, anak dan suami. Jika puan nak tahu lebih dalam, puan pillow talk pasal ni dgn suami. Tanya dia, apa kurangnya puan hingga dia tengok, try dan jumpa perempuan lain. Kalau ada kekurangan, apa yg suami nak utk puan improve. Pesan kat dia, jangan buat maksiat dan bla bla bla. Bincang elok2 dan ingatkan dia tujuan perkahwinan dia dgn puan. Mudahan Allah kurniakan ketenangan, kasih sayang dan rahmah pada puan sekeluarga.

trimakasih puan.. mnges sy baca blsn puan.. sy dah tak tahu nak mluah dkt siapa.. sy tak tdur smlmn.. curious nak tahu siapa prmpuan tu.. sy cek fb.. ig.. sy smpi chat laki org tu klu no skian skian tu no isteri yg bchat dgn laki sy (sy tnya jika btul no yg chat tu no isterinya).. tp sy d mrh sbb mnuduh.. tp sy cuma nak tahu jika org tu org yg chat suami sy.. sy smpi call no prmpuan tu.. dia tak angkt.. muka sy nmpk btenang.. tp dlm kpala sy dah nak pecah

Soalan berkaitan

Soalan popular

Artikel Berkaitan