test suami

Sy bru kawen, suami sy ckp mcm nie kt sy, jgn igt kalu sy dh kawen, sy xpyh jge penampilan diri sy.. Dia sllu komen penampilan sy, dia ckp test sy mcn org kg.. Tp dia xprnh pulak nk beli bju bru utk sy.. Bila sy nk beli baju tny pendpt dia.. Kalu nk bju tu beli je.. Pelik mse bercinta dlu, sy pernh kuar dgn dia selekeh2 alam.. Bila dh dpt.. Tu xkene nie xkene.. Xtahu ape maksd dia..

2 Balas

Klau suami sya...sya nk melawa cm org lain dy xbgi, klau bole bile pegi tgok wyang ke, shopping komplek ke, dy sruh sya pkai slua tracksuit ngn bju tshirt shje...🤣 Brsaba jela sis ngn prangai lelaki yg brgelar suami ni, klau dy xsuke test sis, cuba sis ubh pnampilan sis ikot slera dy...mne tau dy akn ok nty,, 😊

4y ago

Myb sbb sis cntik kot.. Sbb tu suami sis xbg sis melawa.. Nnt ada laki lain pandang sis mcm nk mengorat, jeles laki sis..

Lain kali tak payah tanya. Beli je baju mahal2 melawa tapi mintak duit dia kata nak melawa depan awak ni 😂

4y ago

Lol.. Susah nak ckp la spesies mcm ni