Tips supaya tak muntah time mnum air gula

Salam mommy, ade tips tak mcm mne x muntah time mnum air gula ? 11/9 ni kene mnum air gula ? takut pulak rasa nya ? mcm mana bacaan mgtt yg elok? Sebab nurse ada cakap tuari .. bacaan sebelum dn seleps .. tapi x ingt ? tolong saya mommy2 ??? #31w

2 Balas

prgi awl pagi supye xpuasa lame . n spt kn yg msih suam air sy . klau da sejuk tu rse pekat manis dy d bnding yg suam . lps je minum trus msok kreta brbring . d galak kn ajk suami temn . stndby awl juga minyk angin tok hidu supye xtrfikir kn sgt loya air gula . spnjg 2jam tu jgn brgerk atau buat keje sis . sy dlu prtame kli xtau sy jln sne sni skali trmunth pdhl sy xd pon rse loya . tpi sbb perot kosong . tibe2 sy trduduk n tekK loya n munth. jdi tips yg sy bg tu la sy pkai dn akhor ny smpai preggy ke 3 brkesan takat ni . xtido pon xpe sis . buat2 tido pon jdi la . lps da ambel drh ke 2 tu trus mkn . biase sy sedia kn awl2 roti 2pek . ahaha . supye perot slesa balik . kt rumh bru mkn nasi . sis cube la dlu . mudh mudhn brjaya ye . uhuhu

5y ago

uhuhu ok smoge brjaya ye sis

Jangan takut. Sy pun mula2 takut. Tapi lepas minum,rase ouh tak teruk sangat rasa dia. Ubah mind set ya sis🤗

5y ago

All the best dear!🤗