hamil smula

Sy bru gugur 21.10 ari tu guna d&c... kalo ikutkn sy bru sebulan lebih keguguran... tp smlm tergerak atie uat urine test... result ny double line.. jelas sgt tau bkn samar2... sape ade pngalaman mcm sy... nk check klinik cm awal sgt... mmg ngam2 sebulan..

13 Balas

Penah jugak saya pon.. Tpi kli kedua pon xda rezeki jugak... Doc cakap rahim xkuat sepenohnya lagi....tapi sesetgah prg... Alhamdulillah kali kedua tu... Lekat elok smpai bersalin... Jaga elok2 jgn angkat n wt kerja berat2

5y ago

Takpa.... InsyaAllah mgkin rezeki awak tu