risau

Sy bru 6 weeks, normal ke rasa sakit pinggang & rasa macam senggugut area bawah perut? Saya risau sbb pkerjaan saya mmrlukan sy untuk bdiri slma 8 jam tnpa duduk..

18 Balas

Sy pun ad rsa mcm tu jga sis, bla usia kandungan makin meningkat, skt nya bertambah d bhgian bwah kiri tu.. Bla bdri lama knfrm akan rs skt kat sna

Sy pun ada rs mcm tu...kalu bdri lama rs keras je pinggang..kj sy pun berdiri...hrp2 bby kuat....tp sy xthn..sy mntk cuti tnp gji..

Normal. Rasa Senggugut tu kantung tertanam dlm rahim. Itu yg rsa x selesa. Plus rahim tgh nak mengembang.

Kn .. Sy pun ada jgk sakit mcm sis .. Kita sama2 jaga ksihatan, supaya bby dlm perut baik2 je❤

Normal la Tu... Da kena bdiri je Kan... Take care tau..

Tegang otot dan sakit pinggang tu biasa sis

Normal ja sis mcm sya msa awal2 tu bgtu

kesiannye.... mesti letih

5y ago

Sama2 puan. 😊😊