Sakit pinggang dan mcm senggugut

Hi. Nak tanya, saya skrg 32w. Sesekali rasa sakit pinggang dan mcm senggugut sikit. Macam terasa sengal2 gitu. Normal ke? Sy risau jugak sbb anak 1st lahir 35w. Risau pulak ni tanda nak bersalin awal #32minggu #pregnant #i#ingintahu

2 Balas

sesekali tu tak pe..sbb nak kenalkan badan dgn sakit yg bakal badan akan rasa..32 minggu memang waktu akan rasa semua tu..tapi contraction yg sebenar,badan puan jer yg akan tahu..puan tak perlu risau,tapi kalau rasa tak seleaa,boleh ke kk atau hospital terus..

samela macam saya.. kadang smpy xle nak tido