cerita

sy bru 18t dan belum berkahwin . Sy telanjur smasa dekatdkat nak spm memang tengah spm dah mngndung cuma sy biarkan sehingga sekarang . Check dekat hospital pun sy belum sebab takut dr atau nurse berckp tentang sy kerana melhirkan anak luar nikah . Sy hanya kira usia kandungan sy dari start sya tidak period . Ibu sy juga masi belum tahu dan keluarga lelaki juga belum tahu kami berdua masi takut untuk jujur . Dan skarang sy langsung tidak tahu nak buat apa .

11 Balas

Dh pregnant berapa week?

4y ago

oh besar suda tpi tula mcm kak ckp kalau orang kecil pakai baju besar tak ketara kan . sy selalu pakai baju besar so perut tu tak nmpak sngat tpi kalau tak cover nmpak dah besar kak