morning sickness

Sy bru 10 week.. Morning sickness xle seteruk smp muntah²... Cume sy bila lewat makan,jdik loya...bila mkn awal ,mule laa pening smp kne lelap.. Bru ok..😫 sy xtaw nk mkn ape... Nasi lngsung xboleh nk telan...org lain mkn sdap²,kite hanya mampu tgk jeee...😭

1 Balas

sme mcm sye mule mule . tgok nasi loya tekak tpi bile mkn kt luar eh sleraaa 🤣🤣 . klau x lalu mkn sye mkn roti / buah / bihun / kismiss . klau sume tu xde sye mkn nasi dgn air oren sunkist no sugar .