muntah² lagi

Tak tahu nk mkn ape lg...bila mkn..muntah balik..smp kene drip air kt spital...ada suggestion lain x...sbb ni bkn morning sickness..pg ptang siang mlm muntah...xleh nk terima makanan...asal mkn je semua muntah kn balek..ngndung yg ke 5 ni...mabok dir lain macam...smp lembik bdan di buat nyer...br 12w

1 Balas

Pernh alami.. tips nye mkn dan minum je.. biar munth ad benda kluar dr xde benda kluar. Sy smpai munth drh.. smpai xde ap nk kluar.. selain tu klau terasa/teringin nk mkn ap2 dptkn dan mkn InshaAllah mmbtu selera mkn sekurg2nya mkn dan ad tenaga.. semoga urusan sis dipermudahkan dan semoga sis kuat hadapi ujian ni.. aminn 😉

4y ago

Doc ada bg juga ubat tahan muntah...tp makin menjadi² muntah nyer...so far...ape yg kat tekak sy nak mkn..sy mkn...alhamdulillah..x muntah