susu apa yang baik untuk ibu mengandung

Sy br hamil 6weeks..jd susu ape yg baik utk kandungan sy..sbb saya br first pregnant.sbb ada dgr yg susu utk ibu mengandung ni sesetengah tu ada gula yang tinggi.

1 Balas

Cari yg kena dgn tekak sis...jgn ikut org sgt... Tp digalakkn minum susu yg berasaskn mknan sunnah spt madu n kurma sis... Blh jd milkbooster skali... Sy dulu minum anlene or fullcream dutchlady je tp campurkn madu dlm sambil mkn kurma ms preggy dulu...