sakit Gigi time pregnant

sy br 16week tp skrng sakit Gigi..mcm mn nk ilangkan Rasa sakit Gigi Tu..

9 Balas

G klinik terus jumpe dokter.. nnt diorg akn bertindak dgn cpt.. ibu mengandung ni klu di klinik kerajaan di utamakn, lgi2 awk Ada buku pink Dr klinik tu.. g lh klinik lgi better😉

5y ago

Ye betol..pi klinik sis, sy haritu sakit gigi sebab gigi rapuh, xcukup kalsium baby tarik kot banyak..tampal gigi, tapi lepas tu terus naik migrain 2hari. Pi klinik balik, doc bagi paracetamol tp mybe dos untuk preggy mom la..alhmdulilah ok..😊