sakit Gigi time pregnant

sy br 16week tp skrng sakit Gigi..mcm mn nk ilangkan Rasa sakit Gigi Tu..

9 Balas

Ubt tahan sakit yg bley mkn spnjg pregnant ni penadol je... Better pi dentist cek.. Sbb ibu mngandung mmg sng dpt jgkitan kuman.. So kalo perlu kne antibiotic ke, cabut ke, tampal ke.. N sbb ank kita amik calcium dr bdn kita kalo x ckop supply.. Kalo kita mls mnum susu... Gigi tulang pling kuat dlm bdn kita.. So kalo da start sakit gigi (tp xder jngkitan kuman ke apa) mngkin calcium dlm bdn x ckop.. So kne amik supplement...

5y ago

Ok tq sis