pengalaman mengandung di usia lewat 30an

Sy berumur 39 tahun.EDD 8/4/2020. Agak terkejut bila dpt Tau mengandung di usia begini. Alhmdulillah skrg dh masuk 3 bln...berdebar rasa sbb dh 7 tahun gap Dari anak ke-3. Last bersalin 2012. Nk Tanya mommies yg dh experienced moment mengandung di usia begini. Sy cuma Ada masalah tekanan darah rendah Dari 1st pregnancy...baru2 ni doc advise minum 100plus@ beli serbuk bancuh minum elektrolite.

4 Balas

Saya pon dah masuk 40thn, jarak dgn anak no 4, 9 tahun, sedang menghitung hari ni...sepatutnye due 17/10, tp dr mlm td dah ada rasa contraction mcm nk bersalin, tp, kejap2 hilang pulak rasa sakit tu...

5y ago

Tq dear😍

Saya lak dlm usia 40an. X sangka jangka jugak dan tak menduga. Last bersalin. 2009. Jarak 11 thn dgn abg ya Nnt. Skrg pu. Dah 3 bln dah

Salam ..sis umo 45 , skrg dh 5 bln..gab ank last 11 thn..mmg x jangka nk preggnt lgi..buat masa ni kesihatan Alhamdulillah ..

I pun tua juga 🤭🤭. So far dah 33 weeks. N stamina masih kuat berkat pelbagai vitamin 🤣

5y ago

Yea betul.tua2 ni bnyk kena jg juga