MENANGIS ADA KESAN DGN BBY TAK??

Sy bertahan selagi mampu???

5 Balas

Ya mommy ..memang ada kesan bagi otak baby..mommy happy baby pun happy..sebab tu ibu mengandung kena happy selalu

5y ago

Hmm yeke sy bru lepas nangis harini. Sy sedih sgt..tp bangun pastuh sy siap² g keje mcm biase. Utk happykam diri. Taknak affected dgn bby. Yelah ksian bby dkt dlm rahim.

Ibu mengandung tak boleh stress boleh effect dekat baby. Semoga sis bertabah ye

Bby dlm perut boleh rasa emosi ibu. Sis happy2 ya tenangkan diri

same goes to me ..stress...nangis je...sian plk bby ..hmmm

Depend on my daughter level of crying.. 😆