Nak tahu baby berapa minggu

Hi sy berkahwin 25/11/2021. Dalam 2 3 hari selepas itu sy datang period. Tapi sy tak ingat bila tarikh akhir period. Biasa period 7 hari. 6/1/2022 check upt positif 2 line merah. Tapi tak tahu brapa minggu dah. Boleh ke pegi klinik swasta dan scan baby nak tahu brapa minggu kandungan ? Tapi sy tk ingat bila tarikh akhir period😄😅

1 Balas

Erm kalau boleh install period calendar dlm hp, so senang nak trace bila last period 😁 kalau nak ke klinik try laa dulu, kalau 8w biasanya dah boleh nampak bila scan ☺️