tak tahu berapa tarikh due

saya tk ingat last period . sy ad scan bby dh ad jantung . tapi sy tak tahu brapa weeks , skajp 6wek6day skjap 7wek7days dh , sy pning nk kira kndngan tak thu mcm mna dh 😅🥲 skrg ni ad dua due je 26.10. 18.11. 🥺 sy pun tk thu kandngan sy skrg berpa weeks 🥲

1 Balas

takpa, nnt kk scan lagi ,dia confirmkan. sbb week ni ikut saiz baby, kalau besar sikit awal smnggu, kalau kck sikit, lewat sminggu. nnt tiap kali scan mmg tarikh due lain, tapi nnt ikut je dr. kata apa , n janji 37w get ready .