Nak tanya

sy baru smggu abis period. Period just 2 hari je. Hari ke-2 tu bnyk lepas tu dh stop langsung xde. Lepas tu deman smpi sakit kepala xbleh bangun. Then loya2 smpi 4 ari. Skrg ni, perut plak asyik bloated je.. kembung. Makan pun kembung, xmakan pun kembung ?. Then badan asyik penat & rasa mengantuk.. Rmi ckp tanda pregnant. Tp bila check upt, -ve. Time check tu time blk ofis.. tp org kata bagus time pg2 bangun tido check upt Sape ada simptom2 mcm ni? Sy confuse skrg ni? smpi skrg perut rasa xselesa.

1 Balas

Cuba check UPT waktu pagi sis, boleh cuba confirmkan. Saya doakan semoga sis dapat rezeki baby. Spreading baby dust to you💕