Baby dh masuk 11 weeks perut rasa kembung xselesa..makan pn xselera sangat..

Sy dh masuk 11 weeks,tp rasa perut tu mcm kembung.. xselesa,mcm selalu nak period tp xperiod2 lagi tu.. normal ke? Kadang ada juga rasa perut dlm tu ada bende gerak,jd dlm hati pn fikir ok la,baby tu gerak.. tp dh 2 hari xde rasa mcm tu.. kdg2 rasa perut tu mcm kosong…

1 Balas

11 weeks macam awal sgt untuk rasa baby gerak. Nanti masuk trimester kedua akan rasa lebih baik, perut kurang rasa kembung.