Upt Masih -ve

Assalamualaikum, Sy last period 8/11.. smpi skrg Masih blom period lagi..dh cek upt Masih -ve.. lebih Dari 6kali dh cek..urmm.. keadaan badan mmg rasa xselesa, perut rasa penuh/kembung, kdg2 rasa xselesa berdenyut sebelah kiri..breast mmg sakit Dan mengembang.. kdg2 rasa sakit kepala..Dan loya..tapi xmuntah pon.. Anyone Ade pengalaman mcm Sy x..boleh la share.. perlu ke Sy makan pil lawas haid tu..anyone??

2 Balas

Try jumpa doktor sis manatau ada masalah lain . moga ada rezeki sis dan suami . Amin

1y ago

sama² sis.. skg sy pn mglami hal yg sama mcm sis da 6 hari lewat semua simptom ada tp bila cek upt -ve . sy tunggu lg seminggu klw masih tk period trpksa la jmpa doktor

cuba jumpa doktor

1y ago

ikutkan perancangan mcm tula juga.. yela..bdan pon xselesa..