baby kecik😢

sy baru scan, harini 35w4d, bqby 1.9kg, doktor kata kecik, spa yg ada pngalaman baby kecik ni, slalu kena buat apa, doktor sruh serah diri ke apa ke, stakat ni sy kena refer o&g sruh scan lg skali lepastu xtau kena buat ape, tolong share mommy risau sy😭

2 Balas

haritu baby sy kecik juga, sy ada masalah kurang berat..Dr sruh sy minum susu anmum materna, kalau puan x GDM lah..sbb anmum materna tu tinggi gula, baby akn naik cepat, smpai 1 mnggu 1 kilo pula sy naik sebelum ni nak kena refer ke dietician sbb berat x naik2

Tkpa sis sy pun baby kecik 2minggu and kk mmg refer ong sebb nk monitor perkembangan baby je ☺️ takde apa2 pun sbb sy tnya doc pakar ong and dia kata normal je kecik seminggu dua ni yg tk normal kecik dlm 4 5 minggu cmtu .