kaki baby kecik

hi mommisssss semua... sy skrg 33week. br scan pg td kat kk. n doc ckp kaki baby kecik. so kena refer pakar lg 2week. Ada sapa2 ada pgalaman cm sy? Sy risau la.... Apa patot sy buat dan kenapa kaki anak sy kecik? Ada kah yg ni x normal? Hrp ada mommisss yg dpt bantu sy.tq

2 Balas

Hai..tak pe..pegi je jmp doktor utk lebih lanjut..cm anak sy doktor siap ckp anak kaki pendek sebelah, tgn pjg sebelah.. kemungkinan org kerdil..mmg nangis kaw2 smp nak gugurkan kandungan tp bile lahir.. syukur alhamdulillah..anak sy normal tp halus dan kecik je org nya..now dh 3 years old..normal.. don't worry k..☺️

3y ago

salam sis zahra..boleh sy tahu x masa kandungan tu doktor detect FL baby ada x kurang dlm 4minggu?

sama mcm sy kes awak ni..sy pon dah 33week 5day harini...td scan doc ckp smua ok..cme kaki bby kck dlm 28week...2minggu lagi kene repeat scan...