baby kecik

Hai mommy, hri ni doctor sruh pergi hospital scan doctor pakar, sbb baby kecik pda 36 weeks, berat baby 2.5kg. Spa pernah macam nie?. Baby normal ke? Saya risau sngat

12 Balas

Bg sya ok je sis..36-40 weeks berat bby dlm smggu akn naik 500g/pweek..insha allah akn naik lg tu..scan tu anggaran je.

Sy 37 week besalin ank sy berat 2.43 je alhamdulillah now dh 1 tahun 2 bulan 😊 sihat je dia, jarang sakit

Baby kecik takpa,asalkn sihat n normal.. Nanti bersalin pun senang tau baby kecik molek ja..

Anak saya dilahirkan 38weeks berat 2580g..sekarang dia nakal sangat2...berat badan dia pun ok..

Rsenya okey je berat tu..Bby kecik tu nty kuar boleh bg besar2...yg pntg sht n ok

Normal rseny mommy, sbb sy bersalin ank 1st 35week, baby pn berat 2kg jer...

36w 2.5kg tu Kira normal la...apa yang kecik nye lahai...pening ke apa doctor tu...

5y ago

Ha tulah esok kena prgi hospital, scan balik

hi mommy..normal rasanya tu sbb sy bersalin 39w6d, berat bby 2.9kg 😊

Kalau saya yekot kecik. 36week 1.9kg. mcm mana ek nak bg berat baby naik?

5y ago

Bersalin awal. 36 mggu.. kena induce sbb air ketuban kurg .

baby sy pn kcik..xde mslh as long as doc ckp baby ok n sht