loya & angin 1st trimister

hi mommy, nak tye..sy baru 9 weeks 2nd pregnant..kali ni pregnant loya dia kerap sgt dtg..muntah x da..tbe2 je rasa loya & dada berdebar..lepas tu hilang balik..sy memang ada kene gerd sebelum pregnant..tp bila pregnant ni kdg2 angin tu mcm jadi balik..maybe sbb sy kerap lapar tapi makan ckit..so angin lapar tu kdg buat badan rasa sakit & bisa pun ada..ada suggestion nk kurangkan kan masalah sy..tq ye

1 Balas

Sama la saya, Anak kdua jgak...bru 8 weeks, Tapi alahan still ada jugak...badan trsa x lrat, tapi kuatkan diri..xnx layan sngt bdan x lrat tuu, Sbb sya nx kena jaga makan mnum anak laki lagy mak mertua lagy...xda sapa nx bntu slain diri sndri.😭