loya mual

Sy baru masuk 8minggu 2hari niari semakin teruk rasa loya dan keletihan melampau. Malam susah nak tidur. Siang pun macam tu. Bnyak mknn sy xlalu. Perut lapar tapi xtau nak mkn ape. Kdg sy order delivery tp smpai je sy xlalu nak makan. Kalau mkn buah kdg lagi rasa lapar. Macam mana yea nak atasi?

35 Balas

Akk dr ank pertama sampai lah ke 5.semua alahan teruk..sampai 7bln..bau suami pun x blh..msk bilik air kena tutup hidung...bln ke 3 tu akk br blh mkn bihun sup masam skit2 jer..akk terpaksa tido jer..utk cepatkan masa berlalu..tp alhamdulillah ank ke 6 akk jus loya 2 minggu jer..skrg preggy ank ke 7..x de alahan langsung..naik risau jgk sbb mcm x ngadung..cuma sakit perut jer..mcm pedih perut gtu..x g cek lg..ikut web ni..akk br 6w5dy..cuma yg akk perasan sebelum mengandung akk ada amlkan herbalife..sampai akk preggy pun akk still minum herbalife tp f1 jer..kot sbb tu ke akk x de alahan..akk x pasti..