Hamil 4w +

#firstbaby Sy start xlalu nk makan lapar tp xboleh nk makan rasa nk muntah, malam2 pun mmg susah nk tido. Ad tips tk sy nk mkn apa biar perut sy boleh terima sbb sy dh xde tenaga, perut pun kembung masuk angin. Please help mommies

2 Balas

boleh cuba makan sikit dulu,jangan paksa..dapat sesuap dua da ok,janji ada makan..jangan tak makan langsung..atau cuba minum susu suam😁..

makan kuantiti sikit tp kerap. boleh try avoid yg terlalu oily and terlalu berkuah.