loya mual

Sy baru masuk 8minggu 2hari niari semakin teruk rasa loya dan keletihan melampau. Malam susah nak tidur. Siang pun macam tu. Bnyak mknn sy xlalu. Perut lapar tapi xtau nak mkn ape. Kdg sy order delivery tp smpai je sy xlalu nak makan. Kalau mkn buah kdg lagi rasa lapar. Macam mana yea nak atasi?

35 Balas

Sy pn mcm ni sblum ni mmg xllu mkn mual, mabuk muntah lngsung xd slre mkn smpy smingu sy xmkn lngsung kne tahan ward masuk air... Tpi now dh 13 weeks alhamdulillah sume tu mula hilng....awak kne sabar byk k kne pksa jgk mkn klu x nt baby lapar(pujuk hati) 😊😊mkn sikit2 tapi kerap