Constipation

Sy baru masuk 7 weeks and 1st baby, tapi dah 3 weeks sembelit teruk. Perut rasa tak selesa, mcm kembung byk angin, kalau buang air besar, susah kalau keluar pun sakit ya amat dubur, berak berdarah. Kalau rasa nak membuang, kadang angin je. Selalu kentut je. Siapa mommies pernah rasa sembelit at early pregnancy? Ada effect tak kt baby, risau nya ☹️

10 Balas

pegi cek kt hosp.. dorg bgi ubt sembelit.. kalau biarkan nnt ada mslh buasir.. lg susa nk bsalin

5y ago

alhamdulillah.. semoga semuanya di permudahkan 🤗🤗🤗❤️