Sembelit dan angin

Kandungan baru 4minggy 6 hari. Boleh kongsi ke petua utk hilangkn tak selesa perut ni. Rasa kembung je dengan angin . Sembelit pun teruk jgak. kadang2 nak tido pun tak selesa

2 Balas

hi mommy. saya pun check baru 4w2d.. mmg perut xselesa, bloated... just makan food yg mild and lembut. lps tu alhamdulillah mcm okay sikit. btw nak tanya, mommy check guna upt apa ya? sbb upt yg saya guna tu nampak samar2 shj. risau pula. tq

1y ago

x pe klu samar2 cuba repeat skali lgi pagi2 tgk cmne. insyaallah okay.. brand apa sy punya x sure plak, sbb check kt clinic nye tu.

Makan sharp time sis.. Makan makanan khasiat.. Fasa ni klo sy xbleh lgsg makan lewat sikit.. Makan sikit2 asalkan kerap

1y ago

tq sis. tu la sy ni sbb mmg tak ikut time. pagi2 sblm keje slalu x mkn pun. tpi nk kna cuba mkn skit2 la.