Fetal Doppler

Salam semua. Nak tanya Selamat tak guna fetal Doppler ni masa hamil kat rumah? Tak kena supervise nurse sendiri buat.

Fetal Doppler
3 Balas

Xpasti..org duk berdebat pasal ni, ada yg ckp selamat , ada yg ckp x…dkt KK nurse check pakai yg ni jgk..Dlu pernh nk beli jgk tp fikir blik xyah la..nnti hri2 asyik nk cek pstu mula la overthinking😂 ..cukuplh check dkt KK je

saya guna ni.. kalau rasa baby kurang gerak memang saya cek.. 🤭 maklumlah anak pertama.. cucu pertama keluarga suami.. kalau dah cek tu.. lega dengar bunyi degup jantung dia.. duk duk duk laju je

Selamat if awak someone yang ada medical background. Yang memang belajar cara nak guna fetal doppler ni. Kalau tak, takyah beli. Suatu pembaziran.