Boleh ke preggy tido atas lantai?

Sy baru je pindah rumah. Kewangan agak kurang memberangsangkan untuk waktu ni jadi tak mampu nak beli katil mampu beli tilam je ?. Saya nak tanya. Boleh ke preggy tido atas lantai? Tapi bertilam. ?

28 Balas

Jgn risau awk..tak pe, sy ada katil pon, tgh cuaca panas ni, sy, suami anak tido kat luar..dorg sume tido atas toto, sy je kena bekorban tido atas lantai, tak pe la, sy lebih suka sbb sejuk..tp sakit pinggang la..hahaha..dr tak pregnant, smp nak bersalin dh..mmg kat lantai tanpa sebarang lapik pon..hahaha..jgn risau k.. InsyaAllah tak de pape..sbb dlm bilik sy sume bahang sgt2..nak pakai aircond, anak pulak tak boleh..pakai je dia akan cm susah nafas..so kipas je la..hahaha..kang pakai hari2 lak, bil mahai..hahaha..