Obimin vs Folic Acid

Hi. Sy baru dpt tau yg sy pregnant 6w. Kawan ada suggest utk makan obimin instead of folic acid. Mana yg lagi baik? Sbb skrg sy tgh consume folic acid

23 Balas

Obimin n zincofer dah lengkap zat dia dlm tu trmasuk asid folic.. Asid folid just asid folic shj... If kandungan dah lebih 8w-10w, bolehla start consume obimin or zincofer.. 😊😊😊

Better obimin..folic acid pun ok je

ambk obimin...sbb obimin nie dh lngkap smua nye smua vitamin yg kite prlu msa mngandung nie... sya nsht ats sbb sya seorg nurse...bkn suka2 nsht yerr sis...

4y ago

iyer btul...xpyh dh ambk folic asid..