scan 10 weeks

hi sy baru buat scan ikutkn date period skrg dh 10 weeks. tp tadi scan kt swasta doc ckp skrg baru 8 weeks 4 hari. normal ke? nk follow yg mana ye? scan tadi dh nmpk jantung baby . sy scan kt KK tp tk nmpk lg 😅 due date KK : 9/1/2021 due date swasta : 22/1/2021 nak ikut yang mana ye?

scan 10 weeks
12 Balas

Saya juga sama klau ikut period bru 8w4d bila scan msa buka buku 9w2d.. Tpi inshaallah nmpk jntug bby dh 7bln penantian lepas gugur thun lepas.