scan 10 weeks

hi sy baru buat scan ikutkn date period skrg dh 10 weeks. tp tadi scan kt swasta doc ckp skrg baru 8 weeks 4 hari. normal ke? nk follow yg mana ye? scan tadi dh nmpk jantung baby . sy scan kt KK tp tk nmpk lg 😅 due date KK : 9/1/2021 due date swasta : 22/1/2021 nak ikut yang mana ye?

scan 10 weeks
12 Balas

Oh saya harini kiraan period 10minggu3hari, kira kt app due 9/1/21 ,tapi esok baru nak g kk depa suruh pi buka buku pink, tapi esok tktau la kat kk due sama ke lagi awai tarikh 😂😂😂